Jäsenedut ja ilmoittautumisohjeet

Täysjäsenenä sinulla on käytössäsi seuraavat edut:

• Kattava LähiTapiolan urheiluvakuutus, joka on voimassa aina ratsastaessa, hevosia hoidettaessa, sekä tallimatkoilla

• Hippos-lehti 7 kertaa vuodessa

• Osallistumisoikeus ratsastuskilpailuihin ja oikeus anoa alue-/kansallista kilpailulupaa

• Mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä

• Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne

• Edullisemmat lähtömaksut seuran järjestämissä kilpailuissa

• Alennusta seuran järjestämistä retkistä/koulutuksista

• 10% alennus Hevoskouluttaja Mia Jurvalan ratsastusvalmennuksista, kursseista ja koulutuksista. ( ei kosketa mahdollisten matkakulujen osuutta, eikä hevosen koulutuspaikkaa Minkiöllä.) Ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Medlemsförmåner och anvisningar för anmälan

Som full medlem får du följande förmåner:

• En omfattande idrottsförsäkring i LokalTapiola som gäller alltid när du rider, sköter om hästar och under resor till och från stallet

• Hippos-tidningen, 7 nummer per år

• Rätt att delta i ridtävlingar och anhålla om tävlingslicens på regional/nationell nivå

• Möjlighet att avlägga hästkunskaps- och ridmärken

• Möjlighet att delta i funktionärsutbildning och efter genomgången utbildning fungera som domare, banmästare, steward osv.

• Förmånligare startavgifter i tävlingar som ordnas av vår förening

• Rabatt på utfärder/kurser som vår förening ordnar

• 10 % rabatt på hästutbildaren Mia Jurvalas ridträningar, kurser och andra utbildningar. (Gäller inte eventuella resekostnader eller eventuell kursplats för häst på träningscentret i Minkiö.) Uppge alltid ditt medlemsnummer i samband med anmälan.